Zjwamer Paosloup 2014

Een onverwacht groot aantal deelnemers (396), heel veel toeschouwers, ondersteund door een 3-tal “joekskapellen“ en DJ Maurice aangevuld met de overige attracties op het marktplein hebben voor een ambiance gezorgd die menig loper zal doen besluiten volgend jaar weer in te schrijven. Dit was de gehoopte beloning voor de organisatie die meer dan een jaar aan de voorbereiding heeft gewerkt.

De vele positieve reacties van mensen langs de route maar zeker ook van de atleten zal het uitschrijven van een volgende editie alleen maar gemakkelijker maken.

De overall winnaars van de officiële afstanden waren als achtereenvolgens: 500 meter, Joey Sanders en Isabel Rozema; 1km, Martijn Janssen en Julie van de Wal; 2.5 km, Loek Schlicksupp en Hannah Cranen; 5 km, Sam Lavrijsen en Christine Venhuizen; 10 km, Rob Linders en Sanne Janssen.

Met de steun van de vele vrijwilligers, sponsoren, EHBO, gemeente Roermond en allen die op enige manier het evenement hebben mogelijk gemaakt kunnen we 2015 met vertrouwen tegemoet zien.

Uitslagen

De uitslagen van alle afstanden zijn te vinden op: uitslagen.nl.

Foto's

De fotoreportage van Marcel Berbers kun je hier bekijken.
Ger Beurskens maakte ook een fotoserie van deze eerste editie van de Zjwamer Paosloup.